Det moderne og afslappede Stammtisch bord af Alfredo Häberli

Restaurantborde har et meget særpræg design. Tilsyneladende er de ikke anderledes end de borde, vi bruger i vores hjem, og alligevel har de en meget anderledes følelse og udseende. Det hele ligger i detaljerne. Alfredo Häberli forsøgte at bringe nogle af restaurantens charme inde i vores hjem ved at designe Stammtisch bordet.

Stammtisch er et tilsyneladende meget simpelt møbel. Det er et bord som mange andre, men det har også nogle meget karakteristiske træk. Designeren forsøgte at gøre det på en eller anden måde relateret til restaurantborde ved at inkludere nogle af de elementer, der er typiske for disse møbler. Stammtischbordet blev designet til Citater i 2012, og det er et simpelt, men attraktivt møbel. Det er et rektangulært bord med en trækonstruktion, og det var designet til at hjælpe med at skabe en afslappet og afslappet atmosfære samtidig med at der introduceres en fremtrædende stil på værelset.

MoreINSPIRATION
  • Det slanke og moderne Elko sofabord
  • Moderne læder sofabord med glas top og træben
  • Unikke Butterfly Coffee Table

Bordet har en oval form med glatte linjer og kanter. Det kan rumme et stort antal mennesker og samtidig opretholder det en meget social, afslappet og intim atmosfære. En træbjælke placeres i længderetningen over gulvet. Det er et praktisk element, der giver brugerne et sted at hvile deres fødder på. Det er også det element, der hjælper folk med at slappe af og dermed en hyggelig og legere atmosfære. Stammtisch bordet er lavet af metalplader og træ.

Metaldele har forskellige farver og tilføjer en fed touch. På den anden side tilføjer træet varme og fortrolighed, samtidig med at man kan skabe et sofistikeret udseende. De overordnede dimensioner af bordet er længde: 210, 240, 270, 300 cm; højde: 75cm; Bredde: 119 cm (oval top) eller 100 cm (rektangulær top). Runde: diameter 145cm; højde: 75 cm. Forskellige finish er tilgængelige på forespørgsel.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar