Det moderne Bercherer House i Virginia

Bercherer House er en interessant ejendom beliggende på bakkerne i Albemarle County, Virginia. Det har et meget moderne udseende, men samtidig integrerer det også smukt ind i omgivelserne, næsten som om det var en naturlig del af landskabet. Huset er designet af Robert M. Gurney Architects, og det har et simpelt udvendigt område omgivet af ranchlignende, mørke farvede hegn.

Huset er faktisk sammensat af tre pavilloner. De tilbyder alle en vidunderlig udsigt over det omkringliggende landskab og har gulv til loftglasvægge, der gør det muligt for dem at gøre det. Indendørs-udendørsforbindelsen er meget stærk og overgangen mellem disse rum er glat og næsten umærkelig. Naturen er også bragt inde, selv i de mest intime områder. Det infiltrerer designet og harmoniserer med hinanden med de kunstige strukturer.

MoreINSPIRATION
  • Moderne Memorial Chapel i Virginia
  • Oceanfront House bruger moderne design til at tilpasse sig landskabet
  • Den Lujan Black House i Delaware

Interiøret er moderne og meget hyggeligt og komfortabelt. Stue, spisestue og køkken udgør et kontinuerligt område, der bliver funktionelt og fleksibelt. Med hensyn til indretningen valgte designerne en simpel strategi. De brugte en begrænset farvepalet, der hovedsagelig består af neutrale farveskalaer. De anvendte materialer omfatter masser af glas og træ og skaber en stærk forbindelse med naturen og skaber også et hyggeligt, afslappet og elegant udseende. Samlet set er Bercherer House en smuk kombination af naturlig og kunstig men en stilfuld shell.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar