Den moderne villa Veth i Hattem, Holland

Villa Veth er som forventet en villa. Alligevel er det ikke bare en almindelig villa. Det er en moderne og tilpasset ejendom, der anvendes en privat bolig for en familie på fire. Villaen ligger på en stor plads ved en skov, nær den smukke by Hattern, i den østlige del af Holland. Boligen er designet af Liong Lie af Rotterdam-baserede 123DV. Den samme designer er også ansvarlig for de fleste møbler i huset.

Designeren arbejdede sammen med de nuværende ejere og formåede at komme med et simpelt design, der adskiller sig fra alle de andre klichéer ved blot at vælge at lokalisere kun en etage over jorden. Det er et simpelt og moderne design med en klassisk skønhed. Desuden integrerer boligen naturligt ind i indretningen, og det ser ud til at have været en del af det siden for evigt.

Med hensyn til husets indre struktur er stueetagen opdelt i to volumener. På den ene side er der soveværelse og to soveværelser til børnene. De har alle eget badeværelse. Derudover er der også to små studier i samme område.

MoreINSPIRATION
  • The Modern Surrey Villa i England med et imponerende tv-værelse
  • Rolig bolig i Holland - Villa Frenay
  • Moderne villa i Spanien til salg

De øvrige mængder i en åben grundplan, og det omfatter køkkenet, spisestuen og stuen. En af væggene er lavet af rammeløst buet glas, der giver en tæt forbindelse med udendørs. Ejendommen indeholder også en stor terrasse. På første sal er der også et tv-rum, et vaskerum og et lille pulverlokal. {Fundet på thecoolhunter}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar