Den Moderne Hvide Domitalia Bass Buffet

Domitalia Bass Buffet er et simpelt men smukt og meget alsidigt møbel. Dens kompakte design og funktionelle struktur gør det til en vidunderlig tilføjelse til værelser som spisestue, køkken, soveværelse og endda stuen. Det er en vidunderlig opbevaringsenhed med et enkelt og moderne design, der nemt kan integreres i næsten enhver indretning. Den er alsidig og ser lige så smuk ud i både traditionelle og moderne hjem.

Buffeten har rene og enkle linjer og et minimalistisk design. Det er et meget stilfuldt møbel. Desuden er den sort / hvide kombination tidløs og evigt smuk, og det er noget, som ethvert hjem kunne have gavn af. Buffeten kan nu købes til specialprisen på $ 2.249,99. Den er lavet af robust medium-density fiberboard og færdig i højglanslak. Den har en hvid finish, der gør det fleksibel og stilfuld på samme tid.

MoreINSPIRATION
  • Modulær åben vinbuffet færdiggjort i mahogni
  • Den elegante Harwick Buffet
  • Minimalistisk Logan underholdning buffet

Buffeten har også to sorte døre med et skærmtrykt blomsterdesign. Disse glaspaneler gør designet mere komplekst og sofistikeret og tilføjer også stil til opskriften. Buffeten indeholder tre skabe og tre skuffer. Det er en stor lagerplads. Buffetens overordnede dimensioner er 77,5W x 19D x 33,5H tommer. Det er en rummelig opbevaringsenhed, der kan komme meget praktisk i huset. Den har en robust konstruktion, men et stilfuldt udseende. Den hvide højglanslak vil oplyse hele rummet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar