Den modulære Pixel sofa af Sergio Bicego

Denne sofa har et fængende navn og et meget interessant design, der kombineret gør det til et unikt møbel. Det blev designet af Sergio Bicego i 2012 til Saba Italia. Det er en modulbaseret sofa med et design sammensat af flere enheder eller elementer, der kan kombineres frit og bruges til at danne nye og personlige designs. Enhederne i Pixel sofaen kan kombineres ved hjælp af et eksklusivt udvalg af stik skabt af Saba Italia.

Systemet gør det muligt for brugeren at ændre og tilpasse sofaens form og dimensioner på en måde, der gør det muligt for ham at tilpasse det plads, han har til rådighed. Det betyder, at uanset størrelsen af ​​dit hjem, vil du helt sikkert finde en måde at passe til denne sofa inde i den. Enhederne kan være uafhængige eller kombinerede til nye former. Dette betød, at det kan være frit fastgjort eller løsrevet, og de behøver ikke engang at sagsøges alle i samme rum.

MoreINSPIRATION
  • Moderne Pret en Porter Sofa af Sergio Bicego
  • Chic Amélie Lænestol af Sergio Bicego
  • Saba Italia Møbelsamling

Armene og ryglænene på modulerne kan nemt løsnes fra basen, og der kan skabes nye arrangementer. Sofaen har fjerpolstrede sædehynder og har et ergonomisk design, der giver stor komfort hver gang. Det er også et moderne og stilfuldt møbel, der kan integreres i en række forskellige decors. Dækslerne er aftagelige, og sofaens overordnede dimensioner er små. Flere farver og kombinationer af farver er tilgængelige.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar