Det modulære Rising Dunes-projekt af Braun & Maniatis

Modulære møbler er altid det perfekte valg, især til stuen. Det er et rum, der hele tiden ændrer sig, og det har brug for en samling møbler, der kan tilpasse sig det uden at se tvungen eller til at skille sig ud på en ubehagelig måde. Hvis du søger elegance og stil, er Rising Dunes-sæt lige præcis, hvad du har brug for.

Dette var et projekt designet af Braun & Maniatis tilbage i 2007. Det er et relativt nyt design, og det ser stadig moderne og smukt ud. Dette modulære sæt har delikate linjer, et rent design og udsøgte materialer, der alle er blevet kombineret til at danne denne unikke, smukke og meget komfortable serie enheder til stuen. Stykkerne har et robust og kompakt udseende, men de virker også lyse og elegante.

MoreINSPIRATION
  • Modular Baxter Sectional
  • Modular Frank Collection af Antonio Citterio
  • Den Modular Sax Bed Sofa

Samlingen omfatter justerbare elementer, der kan blandes og matches for at få enten en lille 2 personers sofa, en stor sofa eller en hyggelig sektion. Hvert arm og rygelement er indstilleligt i fem positioner, og det betyder, at der er en masse kombinationer, du kan kasse med disse stykker. Hvis du foretrækker en sektion, er et hjørne stykke også tilgængeligt med en roterende fod. Det har også evnen til at omdanne til en drejelig lænestol. The Rising Dunes kollektionen er kun tilgængelig i læder og tværbundet stof. Den har en solid ramme fremstillet af massivt bøg- og plademateriale og blødt og fint polstring.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar