Mondrian Soho Hotel

Mondriano Soho Hotel er helt sikkert en anden type hotel, en fantastisk designet og en meget attraktiv ting er, at det enten er blåt eller grønt, afhængigt af rummet du befinder dig i. Når du er kommet ind, kan du ikke tage øjnene fra alle ting omkring dig, og det er ret svært at fokusere på kun én ting og at bestemme, hvad du bedst kan lide, som du vil se evertyhing på samme tid, frygter at du måske mister noget vigtigt, noget du aldrig har set før og på den måde får du det samme som hele billedet i genereal og hvert enkelt objekt.

Måske de overdimensionerede vægmalerier eller måske de reflekterende blå glasvægge, de høje arching-strukturer, der har lygter knyttet, det kongelige bord med glas candy krukker eller måske haven bar ... hver af disse elementer bidrager til den generelle ide om at have en drøm univers. Materialerne, teksturerne og farverne har også deres egen måde at gøre tingene endnu mere charmerende til et ideelt miljø. Ornamenterne er et spektakulært element tilføjet til hele atmosfæren.

MoreINSPIRATION
  • Hôtel Droog - et sted der samler begreberne indkøbscenter, galleri og hotel
  • Hôtel Plaza Athénée Paris - en overdådig og meget charmerende flugt
  • Glamourøse Radisson Blu Hotel

Blomstermotiverne på lofterne og på væggene tilføjer det arabiske humør, der er så behageligt og motiverer seeren til at opdage og erhverve dybden af ​​denne rige kultur, som værd at blive opdaget, selv om du ikke ville forvente et hotel at tilbyde dig en sådan magiske verden og få dig til at undre sig.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar