De mest fantastiske 31 No-Carve Pumpkin Ideas

Carving græskar kan være meget sjovt, og det er noget, der blev en tradition for Halloween og til fald generelt. Men selvom det er sjovt, er det også rodet, så det er bedst at bare gå med noget enklere. No-carve græskar kan være lige så smukke hvis ikke engang mere. Lad os tage et kig på nogle eksempler.

En af de nemmeste ting at gøre er at male et græskar. For et mere interessant udseende kan du også bruge stenciler med alle mulige designs og former.

Hvis du hellere ikke risikerer at gøre et rod ved hjælp af maling, kan du vedtage andre ideer, lige så prangende. For eksempel kan julelys bruges kreativt.

Nogle garn og et par plastik edderkopper kan være nok til at gøre et græskar ser godt ud til Halloween. Alt du skal gøre er at lave et web.

Skeletter er ikke det eneste du kan male på et græskar. Der er andre symboler, du kan bruge, og dyr er virkelig søde. {Firs ​​4 billeder er fra kvindedag}.

Papir og karton er også materialer, der er meget alsidige og kan bruges til så mange vidunderlige ting. Du kunne lave en sværm af flagermus. {Found on spoonful}.

En anden interessant ide kan være at bruge en flok tommelfinger til at dekorere græskar. Du kan give dem et godt rock'n'roll look. {Fundet på kellitrontel}.

Stencils er nemme at bruge, og de kommer i så mange designs, at det er umuligt at modstå dem. Denne er for eksempel elegant og elegant. {Fundet på bhg}.

Du kunne også lave en decoupage til græskar. Vælg bare nogle billeder du kan lide (insekter eller noget andet) og lim dem på græskar. {Fundet på mrkate}.

Hvad med at lave nogle abstrakte kunst ved hjælp af farveblyanter? De farveblyanter vil ikke gøre det, men dine græskar vil se fantastiske ud.

Jeg kan virkelig godt lide disse hvide græskar og det gotiske udseende, de har. De har sort blonder på dem og stængerne er også malet sort. {Found on honestlywtf}.

Her er en mere moderne idé: Mal geometriske mønstre på græskar eller lav et minimalistisk design. Det kan alle gøres med maling og pensel. {Found on oleanderandpalm}.

Disse farveblokdesign er også moderne og ret iøjnefaldende. For at gøre noget lignende har du brug for tape og spray maling. {Fundet på illistyle}.

Men hvad med en sjov tilgang? Du kan give dine græskar ansigter, og du kan lave tema ekspressioner. Akrylmaling er alt hvad du behøver. {Fundet på hgtv}.

Disse mere indviklede designs blev også lavet ved hjælp af maling, og de gør pumpkinerne lidt mere traditionelle. Det er noget, jeg ville forvente at se i en bedstemors hus. {Fundet på sunnysideupdesigns}.

Chevron striber kan bruges på alt, herunder græskar. Du har brug for tape til at afgrænse dem, og så måler du simpelthen mellem mellemrummet. {Fundet på mysweetsavannah}.

MoreINSPIRATION
  • 13 DIY no-carve græskar dekoration ideer til denne Halloween
  • 15 Glam Pumpkin Designs Til En Glitzy Fall Og Halloween Decor
  • Sjov og stilfuld græskar dekorere ideer til efterår

For dem der gerne vil sætte glitter på noget, har vi en særlig ide. Du kan male græskarne hvide og derefter lim glitter på dem i enkle mønstre. {Fundet på webstedet}.

Dette hvide græskar har en meget flot silhuet på den. Du kan gøre noget lignende, hvis du har en printer og sort akrylmaling. {Fundet på hgtv}.

Her er et andet interessant græskar med sort blonder. Denne gang er græskar i færdiggjort indpakket i blonder, der har en spindelvævstekstur. [Fundet på stivelse}.

Disse græskar ser ud som om de er dækket af rustning. I virkeligheden er de dækket af gyldne tommelfinger. Brug lim for at sikre, at de bliver på plads. [Fundet på madiganmade}.

Dette er et garn græskar, og det er lavet, som du kan forestille dig, ud af orange garn og jute garn. Det er alt pakket rundt om en glasbeholder i form af et græskar. {Fundet på sisterssuitcaseblog}.

Disse garn græskar har på den anden side faktisk græskar inde. De er lige blevet dækket af garn, og de har mere fuzzy og hyggeligt udseende. {Fundet på twoshadesofpink}.

Disse Goth Glam græskar er ganske interessante. De er hvide, og de er blevet malet. De valgte designs er enkle, men intrikate og sofistikerede. {Fundet på idreamofchairs}.

Disse er land-levende inspirerede decoupage græskar og de har stoflim på dem med alle mulige mønstre. {Fundet på webstedet}.

Selvom jeg ikke er en stor fan af glitter, må jeg sige, at jeg kan lide disse græskar. Også den sorte og lyserøde kombination synes at fungere smukt. {Fundet på bhg}.

Her er en anden glitrende græskar, men den ene har kun en højderyg, der er dækket af glitter. Det har også falske blade dækket af samme glitter. {Found on site}.

Sort er en meget populær farve i løbet af Halloween, så for at spare tid og undgå komplicerede projekter kan du bare male græskarne sorte. Du kan bruge tavle maling. {Fundet på webstedet}.

Som du ved, er cross-stitch projekter populære lige nu så hvorfor ikke tilpasse en til Halloween. Du kan krydssømme på et græskar, hvis du vil. {Found on elsiemarley}.

Snorre er sjove og de får altid folk til at grine. Giv din græskar personlighed. Lim en overskæg på det og mal et ansigt for at gå med det. {Fundet på swelldesigner}.

Polka prikker ser godt ud på alt, herunder græskar.En god ide kan være at klæbe farvede prikker på græskar og give dem et sødt og farverigt udseende. {Fundet på puttisworld}.

Lim et sjovt ansigt på et græskar ved hjælp af filt decoupages. Bare find ud af, hvordan du vil have det til at se ud og skære formene ud.

Monogram græskar er også en interessant ide. Lim eller mal bogstaver på græskar og brug dem til at stave ord ud. {Sidste to projekter fra seevanessacraft}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar