Den dyreste flise i verden

Fremstillet af Original Style Exeter og synes at være en af ​​de dyrere dekorative fliser i verden, for at gøre unikke og værdifulde badeværelset i et luksuriøst hjem. Flise med en gengivelse af maleriet 'The Kiss' af Gustav Klimt blev fremstillet ved hjælp af ædle metaller, herunder 24 karat guld og platin, og koster mere end 400 kr. Det er en limited edition flise, der måler 60cm ved 60cm, produceret af Producent Original Style.

MoreINSPIRATION
  • Monaco - den dyreste ejendom i verden
  • Verdens dyreste camper til salg
  • BLIDÖ aka verdens dyreste vask

Rige mennesker har ofte en tendens til at overdrive med næsten alt. Dette omfatter tilbehør, tøj, møbler, selv fliserne på badeværelset. Og her er den dyreste flise i verden. Jeg er ikke sikker på, hvorfor nogen vil gerne bruge så mange penge på noget som fliser på badeværelset. Men folks sind er mystiske, så det er bedre at give op, før du bliver skør.

Disse fliser har et interessant design, og de skaber et farverigt land sofistikeret billede. Jeg ved, at de anvendte materialer er meget dyre og ret sjældne, men jeg ser stadig ikke ud til at have sådan noget i dit hjem. I mellemtiden er det sjovt at se, hvad nogle mennesker kan gøre, når de har ressourcerne. Der er mange små detaljer malet på disse fliser, og det gør dem interessante, måske endda smukke, afhængigt af dine præferencer. {Fundet på BBC}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar