The "Mound" House Designet af Liebel Architekten BDA

Liebel Architekten BDA designet dette vidunderlige rolige hus i Affalterwang, Aelen, Tyskland. Huset spredes over to niveauer, stueetagen i stueetagen og første sal, hvor alle rummene modtager sol fra syd. En lille gård omgiver huset og en lille højder dækker forsiden af ​​den. Højen er et af de elementer, der skiller sig ud og tilføjer en skygge af personlighed til denne Affalterwang bolig. Det er en grund til glæde for børn, fordi de kan spille på det om vinteren med deres slæder.

Stueetagen rummer soveværelset og et studieområde (de mere intime rum), resten af ​​værelserne er placeret på øverste etage. Det åbne køkken forbedrer følelsen af ​​breeziness, der er forbundet til gården gennem en bred terrasse, hvor du kan nyde en god samtale over en kop kaffe. De stenblokke, der blev opdaget under udgravningen af ​​grundkassen, forblev på gården og tjente som "naturlige" dekorationer. Huset er enkelt, pænt, moderne, lysende og luftigt. Den perfekte familie hjem!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar