The Mountain Gunderson House af WRB

Gunderson House blev tegnet af WRB Architects og er beliggende i Haugesund, Norge. Dette er et af de tilfælde, hvor placeringen dikterer arkitekturen i en bygning. Huset havde en naturlig fjord som baggrund, og huset var nødt til at fange synspunkter og få mest muligt ud af dem.

Det er derfor, arkitekterne designet det med en glasfacade og en lineær struktur. Huset blev bygget på den sydlige side af plottet mod havet. Gården er afsondret og indgangen er designet som en betonboks. Andre faciliteter omfatter en tagterrasse og en opvarmet swimmingpool.

MoreINSPIRATION
  • Moderne Panorama House Med En Multifunktionel Trappe
  • Raised House Plan af Arkitekter Magnus
  • Hus i Galicien af ​​A-cero Arkitekter

Interiøret er indbydende og moderne med en åben planløsning med en indbydende indretning, der gør det muligt at fungere som det perfekte underholdningsrum. Spisepladsen er en del af samme planløsning, og den er placeret tæt på vinduerne i fuld højde med udsigt over det fascinerende panorama.

Køkkenet åbner ud til de sociale rum med minimalistiske møbler, indbyggede apparater og skjulte opbevaringsrum. En stor ø med integreret vask adskiller den fra resten af ​​zonerne. Den modsatte side af rummet er optaget af en spændende moderne sofa og en lænestol i hjørnet, den perfekte meditation eller læsested.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar