München Lounge Chair af Sauerbruch Hutton

Designet af Sauerbruch Hutton, et arkitektonisk selskab med hovedkontor i Berlin, vil Munich Lounge Chair produceres af den tyske fabrikant ClassiCon, som præsenterer stolen på det kommende IMM Köln-show 2010. Denne form for stole design er god til vores kropsholdning, selv om jeg ikke er sikker på form. Munich Lounge Chair vil være tilgængelig i form af egetræ eller valnød, farvet og klart lakeret.

MoreINSPIRATION
  • Munchen stol af Matthias Sauerbruch og Louisa Hutton
  • Magnolia lounge stol ved Artifort
  • Savina Lounge stol

Som du kan se basen er lavet af træ og det har en naturlig farve. Den egentlige stol er sort og den har en usædvanlig form. Jeg er ikke sikker på, hvad der er formålet med dette design, men jeg går ud fra, at det var bygget til komfort, fordi hvis de faktisk valgte denne form for at få det til at se smukt ud, så er det en total fiasko. Dette er ikke en smuk stol. Jeg finder det ikke elegant eller stilfuldt, ikke engang ok. Jeg synes, det er spild af plads at få noget som dette i dit hjem. Det ser bare ud mærkeligt, og ikke engang på en god måde.

Men der er masser af mennesker, der rent faktisk leder efter stykker som dette. De synes faktisk at have ulige ting i deres hjem. Hver person har sin egen stil og personlighed, så der er virkelig ingen god eller dårlig, når det kommer til denne slags situationer. Hvis du kan lide det, så er det alt det, der betyder noget.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar