Den nye Apple Store i Grand Central Station

Vi ved alle, hvor frustrerende helligdage kan være, og alt bliver værre, når teknologien kommer på dit nerver også. Apple ved det også, og i modsætning til andre virksomheder har de besluttet at gøre noget ved det. Det er derfor, de har placeret en af ​​deres butikker smack-dab i centrum af Grand Central Station.

Dette er den nye Apple Store fra Grand Central Station. Det ligger relativt i centrum, måske lidt til siden på nord-øst. Butikken har lige åbnet i sidste uge. Det er beliggende i mezzaninen på Grand Central Station. Trafikken der er hård, og det gør dette sted endnu mere praktisk. Butikken er ulig enhver anden fra samme firma. Det har et fantastisk malet loft og tabt af smukke historiske detaljer.

MoreINSPIRATION
  • Den ikoniske arkitektur af verdens største Apple-butikker
  • Gas Station Design af Kanner Architects
  • Bedford Smart Technology ™ Stor genopladningsstation

Vi kan ikke ignorere det faktum, at dette er en meget smart placering og Apple-fyre var meget kloge for at tænke på dette. I betragtning af hvor mange personer der passerer og zoomer gennem stationen regelmæssigt, skal mindst en lille procentdel af disse mennesker til sidst gå ind i butikken. Butikken giver rejsende den perfekte mulighed for sidste øjebliks shopping. På den måde vinder alle. De rejsende kommer til at finde gaver og for at løse sidste minuts indkøbsproblemer, og butikken gør hvad den var designet til at gøre: sælge ting.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar