De nye Cisco San Francisco kontorer har træpavilioner og sunkne siddeområder

Cisco måtte flytte ind i et nyt kontorrum, fordi den gamle var blevet for lille. Deres nye hovedkontor i San Francisco blev designet af Studio O + A. Interiøret er som forventet fra et så stort firma meget venligt og funktionelt. Hovedkvarteret har to etager og har havudsigt, med en samlet overflade på 110.000 kvadratfod.

Designet skabte primært at maksimere dagslys og skabe en lys og åben atmosfære. Et andet vigtigt mål var at levere fællesområder, hvor personalet kunne udveksle ideer, brainstorm, interagere og kommunikere. Før vi kom med et design til dette nye rum, bad teamet om tilbagemelding fra personalet om de ting, de kunne lide om deres gamle kontor og derfra skabte de et brugerdefineret design.

MoreINSPIRATION
  • Pinterest's hovedkontor i San Francisco - et restaureret lager med industriel charme
  • Twitters San Francisco hovedkvarter
  • Smukke Interiors, der er udstyret med udsatte træbjælker

Hovedkvarteret har pavillon i træramme, delvist lukket med trekantede paneler, og disse tjener som mødelokaler. Der er også sunkne siddepladser, et design valgt for at undgå at blokere lyset, der kommer gennem gulv til loft vinduer.

En stor åben trappe forbinder de to niveauer. Farvepaletten er forskelligartet og indeholder neutrale nuancer, naturligt træ samt forskellige dristige farver, der bringer energi ind i rummene og får dem til at føle sig dynamiske og venlige. En anden sjov detalje er, at gangene er brede, og medarbejderne kan derfor bruge deres cykler eller skateboards til at cirkulere mellem de forskellige zoner.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar