The New Hyderabad House af Rajiv Saini & Associates

Hvis du har til hensigt at slippe af med det gamle design af dit hus, og du planlægger at omdanne det til en ny bygning, så kan du se hvad Rajiv Saini & Associates har formået at skabe for nogle kunder. De har designet en ombygning af en eksisterende familiens hjem, der ligger i Hyderabad, Indien. De brugte den gamle struktur, men de skabte også nye rum og brugte forskellige materialer som grå granit, marmor, træ, stål og glas.

De har skabt en ny pool med et pavillon, som bliver fantastiske steder til afslapning og forfriskning. Stuen ser moderne ud; den har kunstneriske suspenderbare lamper, træ dekorative elementer, et futuristisk formet bord og en skillevæg, der har form af en honningkamme.

Soveværelset er domineret af træ. Du kan lægge mærke til træhyllerne på væggen og et smukt sidebord af træ og glas. Køkkenet er moderne og rustfrit stål synes at være det mest anvendte materiale til dette rum. Selv om stuen har et simpelt design, er den store, blå , regn dråbeformet suspenderet lampe og de enorme farvede malerier bringer farve og mangfoldighed inde.

MoreINSPIRATION
  • Mumbai Luksus og Moderne Penthouse af Rajiv Saini
  • Moderne indretning af Rajiv Saini
  • Clover House lavede Katsuhiro Miyamoto & Associates Dig Deep

Mange af rummene har bogreoler, og de fleste af disse værelser er vidunderlige afslappende foredragsområder. For badeværelserne blev der brugt hvid eller farvet marmor og mange spejle eller glasvægge. Der er også mange indvendige trapper, som giver dynamik til alle disse rum.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar