Den nye japanske husstil

I Mathuyama designet Ehime, Japan, arkitekten Yuki Nogami fra Coordinate House NOGAMI 10 Ken House, der ønsker at introducere en ny japansk stil, men også holde det lidt nostalgisk. Den udvendige side er enkel, traditionel, med hvide vægge og sorte træstolper, der bærer balkonen fra den anden historie.

En blød tonetræ terrasse gør forbindelsen mellem indvendig og udvendig, hvor der er et stykke terræn til rådighed for en fremtid anlagt have. Inde i stuen kan vi se et fantastisk loft, en sort og hvid kombination af beton og mørke bjælker, som hjælper rummet til at blive mere lys og luftigt, et sted, der ikke behøver så mange møbler at være elegante og afslappende. Forbundet til stuen kan vi se spiseplads og køkken, et sted med enkle linjer, for det meste dekoreret i træ.

MoreINSPIRATION
  • Imponerende japanske hjem interiør stil
  • Et simpelt og smukt japansk hus
  • Japansk Zigzag House af mA-stil arkitekter

Badeværelset er et andet interessant rum, der fortjener vores opmærksomhed. Dette sted afviger lidt fra hoveddesigntemaet, fordi det er dekoreret mest i mørke toner, med brune fliser på væggene og på gulvene. Et træ skræddersyet badekar er placeret nær den ydre glasvæg, hvorigennem du kan se en plante, der dekorerer et meget højt hegn placeret der for at give intimitet. Når vi taler om intimitet, kan vi se, at hvert enkelt vindue og udvendige dør har specifikke japanske stilgardiner, som også er egnede, hvis du vil holde solen væk fra værelserne. {Fundet på archdaily}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar