Den nye Puma konceptbutik

Dette er Twentyone, den nye Puma konceptbutik. Det er placeret i Boxpark pop-up mall i Shoreditch og har et meget interessant udseende. Butikken ligger på den 21. enhed i indkøbscenteret. Tilfældigt eller ej, vil butikken tilbyde nyt lager og vil også arrangere arrangementer og kampagner hver 21. dag. Ved indgangen vil gæsterne blive hilst velkommen med et menukort. Der kan de finde de 21 eksklusive fodtøjsmuligheder, der tilbydes i butikken. De er velkomne til at kigge på noget, de kan lide, analysere og forhåbentlig købe det ønskede produkt. Det er en meget indbydende butik og atmosfæren er meget indbydende inde.

Butikken følger de økologiske principper, som virksomheden har indledt. Desuden er det i overensstemmelse med indkøbscenterets opfindsomme tilgang til bygning af stabile strukturer. Hvert par shows kommer i PUMAs Clever Little Bags. De har også nogle af firmaets ikoner fra Puma Eco Table. Dette angav de miljøvenlige materialer, der er blevet brugt til at skabe produkterne.

MoreINSPIRATION
  • Puma butik indretning i Amsterdam
  • Centauro Concept Store af AUM Arquitetos
  • Timberland New Store Design i London

Samlet set ser den nye butik temmelig simpel ud. Accenten er ikke på indretningen, men på de produkter, der vises indeni. Der er en hel væg overdækket i skuffer. Hver enkelt indeholder et andet par sko. Nogle ting vises også på de improviserede hylder. Interiøret er butikken er næsten helt dækket af træ. Udover opbevaringsenhederne er resten af ​​butikken meget luftig og klar. {Fundet på hypebeast}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar