Det nyligt renoverede Le Mirador Kempinski Resort

Le Mirador Kempinski er et smukt feriested beliggende på de grønne bakker Mont-Pèlerin, blandt Schweiz UNESCO-kulturarv vinmarker. Det blev oprindeligt bygget i 1904 og for nylig renoveret. Det har i øjeblikket et fantastisk moderne design og en fantastisk udsigt over alpinskysten. Beliggende i et område rig på historie og kultur, er udvej som en magnet for turister.

Udvej omfatter det luksuriøse schweiziske hotel, et sted hvor du kan slappe af i stil. Gæsterne kan vælge en af ​​de stille Junior Suits, der tilbyder en vidunderlig udsigt over solnedgangen reflekteret i bjerget lækager over Genfersøen. Hotellet tilbyder også en række luksuriøse og dupleksdragt til dem, der foretrækker noget lidt mere rummeligt. Ikke alle værelser på hotellet deler samme stil. Det er en usædvanlig ting, men det er også en interessant funktion.

MoreINSPIRATION
  • Det drømmende Kempinski Hotel Bahia resort
  • Den spektakulære Banyan Tree Bangkok Resort i Thailand
  • Det nyligt renoverede Almyra Hotel på Cypern

Gæsterne kan vælge mellem 66 moderne eller klassiske værelser og suiter. De har friheden til at vælge det design, de foretrækker bedst. I de moderne suiter er indretningen minimalistisk og stilfuld, mens de klassiske dragter er elegante og tidløse. Hotellet tilbyder også en bred vifte af restauranter med store terrasser og panoramaudsigt over Genfersøen og Alperne. Der er også en klaverbar og en række luksuriøse terrasser. Det er et drømmende rejsemål for alle dem, der nyder en spektakulær udsigt set fra en stilfuld, deluxe hotel suite.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar