NOI Hotel i Chile

Beliggende i et kvarter befolket af nogle af de mest berømte butikker i Santiago samt mange restauranter, barer, caféer og kunstgallerier, NOI Hotel i en imponerende bygning med en overflade på 2.688,23 kvadratmeter. Hotellet var et projekt af Jorge Figueroa + Asociados, og det blev afsluttet i 2009.

Denne imponerende nye bygning er beliggende i Vitacura, i Santiago Metropolitan Region, Chile. Det er beliggende i et emergent kvarter, mellem to gader. Det er et meget godt struktureret og organiseret rum, og det tager fuld fordel af sin placering. Når du kommer ind, giver hallen dig et klart overblik over den interne fordeling af mellemrum. Hotellet har 10 etager bygget over jorden plus 5 mere underjordisk niveau. Gulv 2 til 8 er optaget af 87 rummelige og smukke værelser. Hotellets øverste etage indeholder en lounge terrasse med udsigt over det omkringliggende område.

MoreINSPIRATION
  • De otte niveauer Chrome Hotel i Indien
  • Hotel Thoumieux i Paris
  • Square Nine Hotel af Isay Weinfeld

Parkeringspladserne ligger på 4. etage, hvis vi også tæller de underjordiske niveauer. På -3-niveau er konferencen og konferencelokalerne. De -2 og -1 etager indeholder det største køkken, hotellets restaurant og en offentlig restaurant. 1. sal har et sæt broer, der forbinder rummene mellem elevatoren og værelserne. Hver etage har en klar og præcis funktion, og på den måde er hotellet meget velorganiseret, og det er nemt for alle at komme rundt. {Fundet på archdaily}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar