Nub bøg sofaen af ​​Patricia Urquiola

Nub sofaen er en del af Nub Collection. Det blev designet af Patricia Urquiola til Andreu World. Sofaen er ikke den typiske stuen til stuen. Det er noget, der kan bruges til terrassen. Det har et afslappet design og det er tættere på de typiske udendørs møbler stykker end dem, der normalt findes indeni.

Nub sofaen er lavet af bøg træ. Det har et simpelt design og konstruktion. Sofaen har en spindel tilbage og den har sofistikeret træværk. Det har en delikat form og et moderne udseende. Selv om træværket ikke er typisk moderne, har det fået en ny fornemmelse med dette design. Nub sofa kommer er en bred vifte af forskellige kombinationer af overflader og polstring. Sofaens design blev ikke valgt udelukkende for sin æstetiske virkning. De cylindriske stænger og højderne af lændehvirvelområdet er også faktorer, som øger komfortniveauet for dette møbel.

MoreINSPIRATION
  • Log Sofa af Patricia Urquiola
  • Fergana Sofaen af ​​Patricia Urquiola
  • Den elegante Wildon Home Bailey Microfiber Sectional Sofa

Til denne særlige sofa model er kombinationen af ​​farver meget smukt afbalanceret. De mørkebrune ben og den brune ramme kombineret med det turkise polstring resultat er et meget stilfuldt udseende. I samme samling kan du finde en matchende lænestol og lounge stol samt et kærlighedssæde. Køb dem separat eller et sæt og lav din egen stilfulde kollektion. Alle stykker fra samlingen er fremstillet af træ fra genplantede områder og kvalificeret med FSC certificering. Til denne særlige sofa model er kombinationen af ​​farver meget smukt afbalanceret. De mørkebrune ben og den brune ramme kombineret med det turkise polstring resultat er et meget stilfuldt udseende.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar