Den originale foley bordplade af Modloft

Original og spændende, tilføjer Foley Bench stil og skønhed til ethvert hjem. Foley Bench blev skabt af Modloft for Luxo, og den fremstilles i Brasilien. Det har et meget kompakt og geometrisk udseende, men dets funktion er ikke så gennemsigtig som dens overflade. Foley Bench, som navnet antyder, er en bænk eller fæces, der stort set tjener som et ekstra sæde.

Denne usædvanligt attraktive bænk har en laserskæret ståloverflade med et indviklet blad og stamme mønster. Det indeholder også et lakstol. Bænken har en terningform og et kompakt look. Den har et moderne design, der gør det muligt at være ekstra alsidigt og nemt at integrere i forskellige decors, fra stuer til soveværelser og lige kontorer. Dette stilfulde stykke er lavet af stål, så det er særdeles stærkt og holdbart. Men det betyder også, at det er svært at flytte det rundt på grund af dets vægt.

De overordnede dimensioner af Foley Bench er 16 "B x 16" D x 16 "H. Stykket fås i to forskellige farver, begge er neutrale. Klienten kan vælge mellem sort og hvid. Da laserskærede stålflader er så iøjnefaldende og komplicerede, var den meget enkle terningform et naturligt valg. På denne måde stjæler det ikke nogen opmærksomhed fra mønsteret, og det tilføjer ikke unødvendige detaljer. Farverne er også blevet valgt på en måde, der ikke ville forstyrre designens enkelhed. Du kan købe Foley Bench til $ 100,00.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar