Den overdimensionerede Townsend hammered vedhæng

Jeg har altid haft en ting for dem, der hænger sammen, du ser sædvanligvis at hænge over poolborde. Der er noget om deres form, der gør dem iøjnefaldende og unikke. Det; derfor finder jeg også dette overdimensionerede Townsend-vedhæng meget attraktivt. Det er inspireret af den traditionelle billard-hall belysning og den har en overdimensioneret kuplet form. På denne måde afspejler strukturen det lys, det kaster og fokuserer på et bestemt sted.

Vedhænget er håndlavet af aluminium, og det kan være hamret for at opnå en rig tekstur. Vedhænget måler 28,5 "diameter, 12" høj, 6 'kæde, baldakinen måler 6 "i diameter og den er 3,5" høj, mens ledningen er 7' lang. Hele strukturen vejer 29 pund. Vedhænget har en bronze finish på ydersiden og sølv på indersiden. Den fungerer med 1 pære, type A, 60 watt, der skal købes separat.

MoreINSPIRATION
  • Overdimensioneret Vita vedhæng af Brian Rasmussen
  • Calimero Oversized Pendant Lampe af Cattelan Italia
  • Den stilfulde Noir vedhængslampe

Du kan købe denne smukke overdimensionerede vedhæng til prisen på 354,07 EUR. Det ville se smukt ud over spisebordet eller endda i stuen eller soveværelset. Det kunne også indgå i et kontor eller offentligt rum. Det kræver ikke nogen særlig pleje. Undgå kun brug af hårde kemikalier eller slibemidler, da de kan beskadige overfladen og ikke overskride den angivne effekt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar