The Peekaboo clear nesting tabeller

Der er Peekaboo borde. Når du tænker på det, er navnet lidt ironisk. Tabellerne er gennemsigtige, så at skjule hvor som helst omkring dem ville være praktisk taget umuligt. Men der er også en anden måde at fortolke navnet på. Da det er et sæt af tre nesteborde, er to af dem altid gemt under den tredje og siden de er alle gennemsigtige forbliver de skjult der uden at blive spottet.

Peekaboo-sætet indeholder tre hegnplader med lignende mønstre men forskellige dimensioner. Sættet kan købes til en pris af 160,98 euro. De er gennemsigtige overflader, som subtivt kan invadere dit hjem uden at ændre noget. På grund af deres manglende farve er bordene det perfekte sæt til at omfatte i enhver form for interiør. Tabellerne er lavet af støbt akryl. De har minimalistiske og rene design og de er lavet af en kontinuerlig overflade.

MoreINSPIRATION
  • Nødtabeller - En trend du skal følge i år
  • Minimalistiske Avedon nestende sofabord
  • Forøg dit overfladeareal med disse 15 nesteborde

Peekaboo sæt af borde er fantastisk til stuen, og de kan også bruges som natborde. De kan bruges separat eller simpelthen indlejret sammen, der danner en enhed. Det store ved disse tabeller er, at de tager meget lidt plads i forhold til tre sædvanlige tabeller. De er gode til mindre boliger, men ikke nødvendigvis. Sørg for at holde dem rene og forsøge at undgå ridser. For at rengøre dem skal du bare bruge mild sæbe og vand. Tilgængelig for 160 euro.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar