Det perfekte hus står på en klippe

Enhver drøm er at have et hus hvorfra man nemt kan se solopgangen eller solnedgangen. Og selvfølgelig lever vi alle med drømmen om at have et hjem nær havet og nyde lyden af ​​bølgerne, der styrter ind i kysten. Nå er et hus på en klippe også i alles drøm. Fergus Scott Architects i samarbejde med Peter Stutchbury Architecture gjorde denne fantastiske drøm til virkelighed.

Selvom det ikke ligner et hjem på en første visning, men som et hotel, er dette hus perfekt til en familie, der elsker at modtage gæster ofte. Med sin fantastiske arkitektur, er det stilfulde indretning og de store vinduer, der lader det naturlige lys komme ind, det klare ansigtshus klar til at være et meget ønsket sted.

MoreINSPIRATION
  • Smukke Cliff Home af Victor Caňas Arquitecto
  • Moderne hus med kunstnerisk appel og q drømmende design
  • Et eksempel på perfektion: Malimbu Cliff Villa

Når du bor her, bliver du en med naturen, fordi den omgiver dig overalt. Når du tænder hovedet, ser du træerne eller havet og atmosfæren er betagende. Med sit naturlige lys og brede rum ser huset altid åbent og luftigt ud. Du skal blot slappe af, nyde udsigten og friske luften og ikke tænke på det daglige arbejde. Dette hus er perfekt til det. Og forestil dig, du kan tage et bad og stadig mærke den kølige luft og se udsigten. Hvad kunne være mere fantastisk end det? Det er et elegant sted at tilbringe din ferie eller hele dit liv.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar