Perfektionen af ​​en canadisk lejlighed

En lejlighed kan omdannes til et moderne og mere hensigtsmæssigt sted, hvor rummet kan bruges bedre, at du altid har en fornemmelse af, at alle de andre er bedre end dine egne på mange måder. Den måde, hvorpå flade i billedet blev ændret, er selvfølgelig en meget god løsning, hvilket resulterer i et stort hjem, der adskiller det offentlige rum fra det private rum, som vi alle ønsker. Det kan medtages i den moderne bymæssige bolig, så værdsat i disse dage, når alting ændrer sig for hurtigt.

Den kontinuerlige gulv-til-loft væg af kabinettet havde rollen at give mere plads og få mængde lagerplads. Ellipseformen blev brugt til at skabe skabe, de nuancerede afgrænsninger af soveområdet, spiseplads og opholdsstue er det mest hensigtsmæssige i denne sammenhæng.

MoreINSPIRATION
  • Luksuriøs Downtown Apartment i Amsterdam
  • Usædvanlig stor lejlighed med basketballbane
  • Hvidhed og enkelhed i en Stockholm lejlighed

Den hvide porcelænsflise var absolut brugt til at forene interiøret, dets reflekterende egenskaber bidrager til et lysende rum, mens væggenes og nogle møbels hvidhed, ligesom de brede glasvinduer giver indtryk af et endnu større rum. Alle slags farverige pletter og dekorative genstande indretter hele atmosfæren: den røde stol i skrivebordet, den brune sofa, det religiøse hjørne, kunstgenstande, der afslører personlighedens egenskab. Alt er så lyst, moderne og elegant i dette åbne rums hvide, som gør dig tilpas og komfortabel. Glem at sige at denne lejlighed var designet af Kariouk Associates.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar