Phantom swivel stol

Denne dramatiske stol er den perfekte måde at spice på indretningen. Det har et usædvanligt design og et matchende navn. Phantom-stolen har en meget smuk silhuet og et overordnet design, som gør det muligt at integrere det i en lang række forskellige decors. Det kaldes nok Phantom på grund af dets dramatiske design. Det er en lav stol uden ben og høj ryg.

Den er polstret i italiensk fløjl og det giver endnu mere drama til designet. Desuden er farven en meget smuk tone i dyb lilla. Det er ikke en fælles farve, men det er heller ikke designet af denne stol eller dens navn. Sandsynligvis den mest betydningsfulde detalje er den kurvede ryg designet til ekstrem komfort. Det er en høj ryg med en buet form, der skjuler brugeren og gør hans udseende ser dramatisk ud.

På grund af det faktum, at stolen ikke har ben og sidder direkte på jorden, er den faktisk meget behagelig. Den har en dobbelt sædepude, meget blød og behagelig. Hvis du kan lide stolen og ønsker at købe den, kan du forvente levering i 6-8 uger. Det er fordi hvert stykke er specialfremstillet og omhyggeligt udformet. Phantom stolen kan købes til £ 1.500,00. Fordi den er dækket af fint fløjl, er det nødvendigt med særlig pleje. Forsøg at undgå spild, og i tilfælde af at det sker, skal du straks fjerne væskespild med en absorberende klud eller et håndklæde for at undgå farvning.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar