Pile Isle Reloaded bænk lavet af 10 forskellige typer bambus fra Colombia

Bambus er et meget værdsat materiale, der bruges til alle slags ting. Måske vil flere oplysninger tydeliggøre dit billede eller bestemme dig for at sætte pris på det mere. Det er et af verdens hurtigst voksende planter og er meget vigtigt for økonomisk og kulturelt set områder som Sydasien, Sydøstasien og Østasien. Her anvendes bambus som byggemateriale som fødevarekilde og råprodukt. Der findes mange arter af bambus, som findes i forskellige klimatområder, og hver af dem præsenterer forskellige funktioner.

Anvendelserne af bambus er talrige: bruges i kinesisk medicin, møbler, tekstiler, papir, musikinstrumenter, vandbehandling, transport, landskabspleje, til kropskunst generelt, bruges til at lave fiskestænger og i Malaysia bruges som en firecracker. Det vises også i mange kulturer som et symbol for forskellige ting eller begreber. I den kinesiske kultur er bambus symbolet på lang levetid, og i Indien er symbolet på venskab.

MoreINSPIRATION
  • Innovation bambus bænk fra Gal Ben-Arav
  • Goan Bamboo Chair af Prajakta Bamanikar
  • Gulvbelægning 101: En guide til bambusgulve

Kunstnerne Elena Goray og Christoph Tönges brugte bambus til at skabe denne komfortable Pile isle Reloaded bænk til det tyske bambus design firma Conbam. Brugen af ​​dette materiale er udtryk for enkelhed, modstand og natur. Bænken kan tilbyde dig et behageligt sæde og kan få dig til at føle, at du flyder på overfladen af ​​vand i et eksotisk sted, hvor bambus vokser. Det kan bruges i offentlige områder, dets tilstedeværelse kan omdanne din stue til et eksotisk sted, eller du kan bruge den til din have, hvor du kan slappe af og nyde den friske luft, der sidder på denne dejlige bænk.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar