Den Playful Kartell Componibili Storage Round Set

Fordi opbevaring altid er et problem, og det aldrig er relateret til det samme rum, er modulære og alsidige lagringsenheder eller rum nok det bedste valg, du kan gøre for dit hjem. Mød Kartell Componibili Round Set. Det er en række moderne og alsidige opbevaringsrum med forskellige design, former og størrelser, som kan bruges til mange formål, og det passer til og passer til enhver indretning.

Disse nyttige og bevægelige containere kommer i en række forskellige stilarter og farver. De er også meget alsidige og ville gøre gode tilføjelser til næsten ethvert rum i huset. De ville smukt integrere i stuen, spisestuen, soveværelset, kontoret, selv i køkkenet, hvis du føler at de matcher og passer til dine behov og behov. Enhederne er enkle og elegante. De har glatte og delikate linjer og buede mønstre og former.

MoreINSPIRATION
  • Playful opbevaring Nr.216 Skænk
  • Kartell Ghost Buster Opbevaringsskab
  • Den kompakte seng med opbevaring til børneværelse

Componibili serien indeholder flere stykker. De blev alle designet af Anna Castelli Ferrieri. Du er måske overrasket over at vide, at de faktisk blev designet tilbage i 1969. På trods af dette er de stadig meget smukke og moderne. Sættet omfatter et tre-skuffetårn, et todørstårn, et højt stabletårn, et kort stabletårn og bakker til stabling af tårne. Enhederne kan kombineres for at danne personlige former og former. De kan også tilpasses det rum, du har til rådighed. Stykkerne er lavet i Italien. De er nemme at rengøre og kræver simpel pleje, og de kommer i sølv eller sort. Tilgængelig for 14,45 $.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar