Lommekabinerne fra Arclinea

Med et enkelt, men smart design tilbyder Easy Pocket Box fra Arclinea dig den perfekte opbevaringsløsning. Lommekabinetterne er alsidige og elegante, og de passer stort set i ethvert rum i huset. Du kan sagsøge dem i stuen, i spisestuen, i soveværelset, køkkenet eller endda på kontoret. Det løser dine opbevaringsproblemer, og det tilføjer også stil til indretningen.

Lommekabinetterne blev designet af Arclinea. De har et alsidigt design, både moderne og elegant. Skabene har glidende og foldede døre for nem adgang og for et minimalistisk udseende. De giver dig mulighed for nemt og funktionelt at planlægge og organisere dine lagerområder. Enheden ville gøre en god tilføjelse til køkkenet. Det vil tilbyde dig flere opbevaringsrum til redskaber, spisevarer og mange forskellige ting.

MoreINSPIRATION
  • Lommedøre - pladsbesparende alternativer med en arkitektonisk effekt
  • Smarte design illustrerer alsidigheden af ​​opbevaringsskabe
  • Design Idéer og praktiske anvendelser til hjørne køkkenskabe

Lommehøjskabene har også et displayområde i midten. Du kan bruge som en vinplade eller et sted at vise og gemme briller, da der også er et hængende system integreret i designet. Denne enhed giver dig mulighed for funktionelt at planlægge og organisere dit køkken, og det sikrer optimal udnyttelse af rummet. Det har et simpelt design, der gør det muligt at være alsidigt og nemt at passe ind i en række forskellige decors. De sorte døre og hvide indlæg, sammen med den naturlige træfinish fra midten, skaber en harmonisk kombination.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar