Verandaen - et spiralformet hus i Japan

Jordbefolkningen vokser konstant og alligevel er overfladen på vores planet forblev den samme. Det betyder, at vi står over for udfordringen med at finde geniale løsninger, når det kommer til at finde et sted at bygge hjem. Arkitekter Hideaki Takayanagi synes at have mindst et af svarene.

De designet og bygget denne usædvanligt lille bolig beliggende i Tokyo, Japan. Huset sidder mellem to boligblokke. Partiet var smalt og lille, og det ville have afskrækket de fleste arkitekter. Men i stedet for at sige det er umuligt at bygge et hus på så meget, besluttede teamet fra Hideaki Takayanagi at gøre det umulige muligt. De startede Porch-projektet. Det refererer til dette tilsyneladende trange hus.

MoreINSPIRATION
  • Unikt Porch House Design i Vanderpool
  • Hus i Galicien af ​​A-cero Arkitekter
  • Narrow House i Japan med et vertikalt levende rum

Bygget i 2012 dækker huset et areal på 109,0 kvadratmeter. Bygningen var udfordrende, men arkitekterne lykkedes at skabe et meget smukt hjem. Klienten lykkedes at spare penge, da stedet var lille og også have et unikt hjem i en god beliggenhed. På grund af områdets egenskaber blev arkitekterne tvunget til at skabe en spiralformet struktur. Gulvpladerne og taget er lavet af 4,5 mm tykke stålplader. Dette gør huset let og mere modstandsdygtigt over for jordskælv. Det er endnu en fordel for ejeren, der også får glæde af omgivelserne takket være de ekspansive vinduer og glasvægge. {Pics by Takumi Ota}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar