Fordele og ulemper ved at have en åben grundplan Home

Åbne grundplaner begyndte at være populære i slutningen af ​​1980'erne og forblive et top valg til denne dag. Men som alt andet har denne stil sine op og ned. Det er ikke en stil, der passer til alle på grund af dets særskilte egenskaber. Kun ved at analysere både fordele og ulemperne ved at bo i en åben grundplan kan du bestemme om det er for dig.

Fordele.

Perfekt til små boliger.

Det åbne planløsning er ideelt til mindre boliger. Det giver dig mulighed for at åbne rummene, så værelserne bliver større ved at forbinde dem med hinanden. Uden vægge imellem er illusionen af ​​rummet uimodståelig, og friheden der følger med det er et vidunderligt plus.

Reduceret pris.

MoreINSPIRATION
  • Åben etageplaner: Fordele med ulemper og tips til udsmykning
  • Hvad du bør vide, før du vælger en åben grundplan for dit hjem
  • Fordele og ulemper ved at have et tv over pejsen

Både bygning og udsmykning af et hjem med en åben grundplan er billigere end i andre tilfælde. Du får penge på døre, hardware, maling og alt andet. Spar på materialer, og du får også at spare på arbejde. Du kan derefter bruge pengene til noget andet.

Let at dekorere.

Ved at kombinere to eller tre mellemrum i en, gør du det meget lettere at dekorere. I stedet for at vælge forskellige farveskemaer og temaer for hvert af de rum, du kommer til at kun vælge en gang. Endnu en anden måde at spare penge med en åben grundplan.

Ulemper.

Begrænset privatliv.

Så meget som du vil nyde din frihed og fleksibilitet, der kommer med en åben grundplan, er der også en ulempe. Der er ikke meget privatliv, selvom du installerer rumdelere. Det er derfor, at en åben grundplan er normalt egnet til små familier.

Støj og lugt rejser frit.

Da der ikke er nogen vægge til at adskille et køkken fra stuen, kan støj og lugt rejse frit mellem rummene. Dette kan forstyrre for nogen, der forsøger at se tv, slappe af eller arbejde i det tilstødende område.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar