Fordele og ulemper ved åbne og lukkede brusere

Dusjer i fortiden plejede at bestå af bare et brusebad hoved inde i en eksisterende badekar kabinet og det var det. I dag er brusere kommet langt, og de er adskilt fra badekaret for at give mere plads, alsidighed og visuel æstetik til dit badeværelse. Lukkede brusere nydes af mange for den ekstra fordel at have mere privatliv og stadig ser stilfuldt ud. Åbne brusere bliver mere populære i badeværelser, der skal være tilgængelige for alle, og de åbner et lille rum for at blive større. Her er fordele og ulemper ved åbne og lukkede brusere.

  • Visuelt åbner dit badeværelse: Mens brusegardinet stadig er en levedygtig mulighed for mange, er glasdørskabe eller ingen kabinet blevet mere opskalere og nydt af mange boligejere. Her er fordelene ved ulemper:
  1. Lukket bruser: PROS: Hussejere, der foretrækker en mere privat badeoplevelse, kan vælge den vedlagte bruser. Brusevægge kan være helt gennemsigtige, halvgennemsigtige eller ætsede glas kan give mere privatliv. CONS: Nogle boligejere kan ikke lide at glasset bliver vådt og sprøjtet med vanddråber efter hver brug af brusebadet. Glaset skal enten rengøres efter hver brug eller tørres tørt for at undgå opbygning af vanddråber. Dette kan være tidskrævende, og hvis du har svært vand - mere besværligt end det værd.
  2. Åben bruser: PROS: Ingen barriere appel af åbne dusjer åbner dit badeværelse og kan give visuelle visninger af ekspansive udsigter og synspunkter uden for et vindue ud over. Denne moderne touch giver følelsen af ​​et luksuriøst spa eller high end hotel, som boligejerne nyder. CONS: Mange boligejere nyder ikke den åbne og ubeskyttede fornemmelse af åbne brusere. Mens det er visuelt tiltalende, foretrækker nogle boligejere stadig en visuel og fysisk barriere mellem brusebadet og resten af ​​badeværelset.

  • Funktionalitet til dine brusebad behov: I mange hjem er der en sag der skal laves for begge typer brusere. Mange udendørs brusere til svømmebassiner og strandgæster garanterer at have et åbent brusebad, og mange gæstebadeværelser garanterer lukkede brusere. Her er fordelene ved hver:

o Lukket bruser: Især i gæstebade og mester badeværelser er muligheden for gæster og / eller flere mennesker at bruge badeværelset på et tidspunkt et must. Lukkede brusere giver denne alsidighed uden at brugerne føler sig pålagt. Lukkede brusere giver også brugeren mere plads til at opbevare toiletartikler, og ofte sidde ned med lukkede bænke mv.

o Åben bruser: I udendørs applikationer giver åbne brusere fordelene ved at køre ind og ud uden døre og den nemme hurtig adgang. Mange udendørs pools samt cabana bade, der er designet til adgang til poolen gavn af de åbne funktioner. En anden ekstra fordel ved åbne brusere inde i hjemmet er for dem, der har brug for "nul indtastning" ind og ud af bruseren. Også omtalt som en "curbless shower", åbner brusere en rullestol, en ældre person eller en person, der har brug for lettere adgang ind og ud af evnen. (Til adgangsværdier er adgangsbruserne også tilgængelige med glasskabe, men skal bygges større for tilstrækkelig afstand og mobilitet.)

Åbne og lukkede brusere stiger i popularitet fra alt-i-en brusebad og badekar fra år siden. Der er fordele og ulemper ved hver type brusebad, men afhængigt af din livsstil, og brugen hjælper dig med at bestemme, hvad der passer til din familie. Før du vælger enten stil, overveje at besøge et badeværelse showroom, hvor du kan føle eksempler på hver, før de er indarbejdet i dit hjem. Uanset hvad du vælger, bør det give dig mange års tilfredshed og glæde.

Freshome læser, som foretrækker du, åbne eller lukkede brusere?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar