Quaro hyldeenheden af ​​Hertel & Klarhoefer

Når det kommer til opbevaring, er der ting, du ikke har noget imod at lægge på skærmen og ting, du hellere vil holde privat eller skjult. Hvad angår møblerne, er det normalt enten den ene eller den anden. Det er svært at finde en lagerenhed, der kombinerer de to elementer. Quaro hylleenheden er en af ​​dem. Dette møbel har både udsatte hylder og skjulte rum.

Quaro hyldeenheden blev designet af Hertel & Klarhoefer til Flötotto. Det har et simpelt og moderne design. Enheden har en rektangulær form. Den består af flere hytter eller rum. De har alle samme form og dimensioner. Blandt de 12 rum har fire af dem døre. De danner et kuberområde med fire farverige døre, der kan åbnes for grundlæggende at afsløre det samme lagerplads som de andre hylder. Forskellen er, at disse fire er gemt bag lukkede døre og kan sagsøges for at gemme flere private ting eller ting, som du ikke vil have, alle skal se.

Quaro-enheden er et meget funktionelt og praktisk møbel. Det ville være en god tilføjelse til ethvert moderne eller moderne hjem. Det kan indgå i stuen eller biblioteket. Det er averstile enhed, der kan tjene som en bogreol eller som enhver anden form for lagerenhed. Du kan også gemme dvd'er og cd'er, og du kan bruge hylderne til at vise dekorationer som fotorammer.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar