Red Miele Light Box Pavilion

Dette er Miele Light Box, et pavillon designet af Gonzalo Mardones Viviani. Det er beliggende i Huechuraba, Santiago, Chile. Det var et projekt designet til MIELE ved hjælp af Orlando Gatica, Douglas Leonard, Pablo Qualitz, Sebastian Marshall og Bang & Olufsen.

Konstruktionen sluttede i 2011, mere præcist et sted mellem oktober og november. Det har en samlet overflade på 120 kvadratmeter, og det er en slags pavillon designet til at afspejle det bedste af Miele's produkter. Klienten havde nogle meget specifikke anmodninger, og det var ikke nemt at gøre dem rigtige. På den ene side havde projektet behov for at overføre ideen om lyshed. For at få det til at ske, designede arkitekterne en struktur, der synes at leve over jorden uden at røre ved det.

MoreINSPIRATION
  • Glass Pavilion tager plads til en frugtplantage, men holder sin hukommelse i live
  • Miele rækkehætte
  • Miele tilbyder nye induktions kogeplader

Et andet vigtigt aspekt var relateret til farve. Facaden og søjlerne er blevet malet rødt, og det gør virkelig strukturen skiller sig ud. Pavillonen har glasvægge på begge sider, og det giver masser af naturligt lys at komme ind, og det giver også en vidstrakt udsigt over det omkringliggende landskab. Indenfor er det centrale element klokken, der også er malet rødt, og det hænger over hovedtælleren. Alle møblerne er designet af Orlando Gatica, og det er meget smukt og stilfuldt. Det er en kombination af sort og rød og det ser rigtig flot ud, når det kombineres med det hvide loft og det grå gulv. {Fundet på archdaily og billeder af Nico Saieh}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar