Red Town Office i Shanghai

Red Town Office blev designet af Taranta Creations og er beliggende i Shanghai, Kina. Det er faktisk et moderne studie med flere funktioner, men det vigtigste aspekt er, at det er perfekt til skabelsen. Når du er kommet ind, føler du dig komfortabel og klar til at sætte dine ideer i praksis, da det er et inspirerende miljø.

Designet af hele rummet er moderne og kreativt, med sit skrivebord i gulvet, men det mest attraktive er farven, der gør alt levende, rødt som symbolet på livet, af lidenskab. Det er i perfekt harmoni med det omkringliggende område med de hvide vægge og de moderne møbler, og det er helt sikkert det element, der gør forskellen. De brede glasvinduer er også et plus, der tilbyder den forfriskende energi, det indtryk af rummet, så vigtigt både hjemme og på kontoret.

MoreINSPIRATION
  • Red Bulls Cape Town Office
  • Sådan vælger du det perfekte skrivebord til et hjemmekontor
  • Dreamhost Office Interior Design Pictures

Der er også et element, der sætter grænsen mellem arbejde og fritid. Den røde trappe er også et eksempel på kreativt design og det synes at være det rum, der gør passagen fra en verden til en anden, fra indvendig til udvendig. Den eneste uoverensstemmende note er det grønne bord, der synes at bevise, at ikke alle tingene er som du ville forvente dem at være, og det er det samme selv her i dette tilpasningsfulde rum med flere funktioner.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar