Den nyindrettede Villa Piedad i San Sebastián, Spanien

Dette moderne hjem, som du ser her, hedder Villa Piedad, som kunne oversættes som "barmhjertighed". Det er beliggende i San Sebastián, Spanien og det har en meget interessant historie. Oprindeligt var det på dette plot et tofamiliehus, der oprindeligt blev bygget i 1950. Senere blev huset opdelt i 8 små lejligheder. Denne villa er et resultat af ombygning og omdesign af den ene halvdel af underetagen fra den oprindelige struktur.

Lejligheden var et rum med lave lofter og 5 små værelser. Det var i meget dårlig form, så den første løsning var at nedrive alt, herunder taget. Derefter blev et firkantet rum afsløret. Det 57 kvadratmeter rum, du ser nu, blev oprettet i 2010. Det var et udfordrende projekt af arkitekt Marta Badiola. De vigtigste mål var at omdanne rummet til et levedygtigt hjem, bruge det mere hensigtsmæssigt og give det et nyt og moderne udseende.

MoreINSPIRATION
  • Moderne villa i Spanien til salg
  • En smuk fire-værelses villa i Spanien
  • En anden luksuriøs Del Sol Villa i Marbella, Spanien

Det primære opholdsstue er rummeligt og har udsigt over byen. Villaen er et to-niveau rum. Volumerne er adskilt, men de er også tilsluttet på samme tid. Mezzanin-niveauet huser et studie, men det er faktisk et multifunktionelt rum, der kan omdannes til et gæstesoveværelse, når det er nødvendigt. Køkkenet er forbundet med stuen og soveværelset er adskilt fra resten af ​​værelserne, der tjener som et roligt og roligt tilbagetog. Med hensyn til indretningen er det enkelt, rumbesparende, moderne og indbydende. {Fundet på archdaily og billeder af Francisco Berreteaga}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar