Den renoverede og udvidede Moody Cabin fundet i Telluride, Colorado

Moody Cabin er beliggende i Telluride, Colorado, USA. Det usædvanlige, men suggestive navn passer det godt, da hytten har et groft rustikt design, men samtidig har den den charme, der er typisk for denne type konstruktioner. Oprindeligt bygget i 80'erne har kabinen en lang og rig historie og mange historier at fortælle. Det havde et flot design og indbydende fra starten, men med tiden begyndte det at vise sin alder. Selv et tidløst design skal opdateres og renoveres fra tid til anden.

For en tid siden blev kabinen renoveret. Det var et projekt udviklet af Colorado-baserede arkitektoniske TruLinea Architects. Udover renovering og opdatering af kahytens design og indretning udvidede arkitekterne også dette sted, hvilket gør det mere rummeligt og giver plads til flere aktiviteter.

MoreINSPIRATION
  • Bridge Contemporary Mountain Retreat i Telluride, Colorado
  • Rustik hytte i Swan Valley lavet hovedsageligt af træ og sten
  • Kabinefeber: Hvordan man opnår kabinen Søg efter hyggelige, trendy indretning

Renoverings- og udvidelsesprojektet blev gennemført i 2009. Kabinen fik derefter et helt nyt udseende. Det gik fra gammelt til nyt, fra rustik til moderne. Men selvom de foretagne ændringer var betydelige, bevarede Moody Cabin sin unikke charme. En del af de moderne funktioner og detaljer var designet til at blande i stedet for at overtage hele indretningen. På denne måde er kabinens indre et harmonisk rum, mens ydersiden har forblev næsten uændret, kabinen integrerer problemfrit i landskabet, og det gør det muligt at have et meget specielt og unikt forhold til den omgivende natur.

Ligesom de fleste bjerghytter, har dette sted til formål at være hyggeligt og indbydende. Atmosfæren inde er varm og indbydende, selvom indretningen undertiden er kontrasterende. Dette gør kun kabinen unik. Faktisk sagde ejerne specifikt, at de ønskede, at denne hytte var ujævn, økologisk og tidløs, og det er præcis, hvad de fik. Kombinationen af ​​rustikke og moderne er virkelig dejlig.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar