Rock stolen klipper!

Noget jeg altid har ønsket, men aldrig haft, er en gyngestol. Sandsynligvis er det hyppigste billede af en gyngestol efterfulgt af en af ​​en dejlig granny strikning. Nå jeg er ingen bedstemor, men jeg elsker sikkert at strikke og læse, så min gamle besættelse for gyngestolen er helt forståelig. Jeg kan bare ikke stoppe med at drømme om at læse en god bog, mens du balancerer i en hyggelig stol!

Fredrik Färgs gyngestol gjorde mit ønske endnu sværere at modstå. Designeren skabte i 2011 Designhuset Stockholm et nyt ansigt til gyngestolen, men det ser ud til, at historiens begyndelse er lidt ældre end det. Tilbage i Göteborg HDK School of Design and Crafts fik Fredrik Färg opgaven at skabe en lænestol med kun MDF boards og et stiksav uden hængsel, skrue eller skjult element. Den studerende huskede sin ide og brugte den smart på sin stole!

MoreINSPIRATION
  • Read 'n' Rock gyngestolen
  • Håndlavet gyngestol til afslappende udendørs øjeblikke
  • Den hyggelige Ryder gyngestol

Resultatet er, at Rock Chair rocks! Stolen kombinerer den traditionelle gyngestol med moderne designelementer. Kroppen består af fem stykker, der er let at passe sammen som i en Lego eller et puslespil uden yderligere materialer eller tilbehør. For at gøre det mere afslappende skabte designeren runde formede let aftagelige bløde læder eller lærredpuder. På grund af det sidste års succesfulde debut blev Fredrik Färgs stole på omslaget af 2012-kataloget, der fejrer Design House Stockholms 20. årsdag.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar