Scottish Atholl Hotel Indretningsdesign

Atholl Hotel ligger på Atholl Crescent i Edinburghs nye bydel. Det er et meget interessant hotel med en unik kombination af stilarter. Det er en klassisk moderne chic struktur, der tilbyder en unik oplevelse. Det luksuriøse hotel har kun fire suiter. Men de er meget rummelige og meget interessante med hensyn til indretning.

Udover de fire suiter tilbyder hotellet også en smuk udsigt over omgivelserne. De fire suiter er Palmerston, Cluny, Abercromby og Dundonald. Abercromby er en tre-værelses suite, der også har en terrasse og boblebad. Suiterne har smukke opholds- og spisestueområder og topmoderne køkkener. De tilbyder også fjernsyn, kaffemaskiner og elegante indretninger. Gæsterne kan nyde de lækre kreationer af den legendariske Chef Albert Roux OBE, KFO-chef for det berømte madlavningsdynasti. Du kan også nyde verdens fineste vine.

MoreINSPIRATION
  • Hotel Milano Scala Interior Design Pictures
  • The Nolitan Hotel Interior Design af Grzywinski + Pons
  • Hotel du Vin York Boutique Hotel indretningsdesign

Som konklusion lover hotellet en uforglemmelig oplevelse for alle sine gæster. Du kan slappe af og nyde skønheden i din suite, spise morgenmad på terrassen, nyd boblebadet, de lækre kreationer af kokken og beundre udsigten. På grund af hotellets nærhed til slottet, parlamentet, Princes Street og George Street vil du også have en kulturel oplevelse.

Hotellet ligger tæt på Waverley og Haymarket stationer, og det er kun 20 minutter fra Edinburgh lufthavn. Det er et meget smukt hotel, perfekt til både fritids- og forretningsrejser. Det er også en fantastisk beliggenhed for hosting receptioner og bryllupper. Du kan foretage reservationer for £ 1000 per suite, per nat på bed and breakfast basis.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar