The Sea Ranch Residence For en familie på to

Glædelig jul!

Bedste Wishes for en Happy Holiday Season fra Homedit.com.

Denne kompakte moderne struktur er Sea Ranch Residence. Det er beliggende i Danmark, og det var et projekt af Todd Verwers Architects. Boligen er designet til en dansk konsul og hans kone. Det var en designet som en weekend getaway og ikke et fuldtidshjem. Det er også et sted for uformel underholdende og ferie sjov.

Huset ligger på skrånende grund og bygningen var ikke let under disse forhold. Alligevel formåede arkitekterne at gøre dette ubelejligt til deres fordel, og de skabte et dejligt hjem, der byder på smuk udsigt over Stillehavet fra nedkørslen.

MoreINSPIRATION
  • Rummelig betonbolig for en ung familie i Australien
  • Udvidet familiebolig i Bel-Air af Dream Project LA
  • Ultra moderne enkeltfamiliebolig i Limpopo

På bagsiden af ​​huset var der en eksisterende lund med redwood træer, der er bevaret. Det er en meget nyttig tilføjelse, og det giver intimitet for beboerne, samtidig med at man beskytter huset mod barske vinde. Hvad angår huset selv, er det både moderne og traditionelt, det har en smuk arkitektur og indretningen er en lille nordisk.

Det er et meget smukt og indbydende hjem. Det er lyst og rummeligt og har en funktionel opdeling af rum. De vigtigste boligarealer er orienteret mod kysten for at drage fordel af panoramaudsigterne. Huset har store vinduer, og dette forstærker visningerne yderligere. Panelerne af gennemsigtigt glas er et meget godt valg i dette tilfælde. De giver privatlivets fred, når det er nødvendigt, og de laver også det naturlige sollys.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar