Vælg bogreoleren fra Legare

En person er ikke kendetegnet ved antallet af bøger, han eller hun læser eller ejer. Alligevel ville det ikke skade at have mindst en lille samling i dit hjem. Til det har du brug for en bogreol for at vise din voksende samling. Select bogreoleren er perfekt til det. Det er overordnede dimensioner er 18 "B x 14" D x 59 "H, og det kan købes til $ 222.

Select-bokset indeholder fire 12 "hylder, der er perfekte til at vise dine bøger. Bogreolken kan rumme op til otte hylder, der kan tilføjes, da din bøgersamling fortsætter med at vokse. Bogreol er fremstillet af slidstærkt MDF og har en glat espresso askefinerfinish. Det er både holdbart og stilfuldt og har evnen til at tilpasse sig en række forskellige decors. På grund af dets form og dimensioner kan boghyllen integreres i stue, hall, soveværelse, kontor eller andre områder.

Desuden, bare fordi det hedder en reol, betyder det ikke, at du ikke kan bruge det til også at vise andre ting. Du kan f.eks. Bruge denne enhed til at vise dine samleobjekter, billedrammer, dekorationer, kunststykker osv. Du kan også bruge den til at opbevare håndklæder og toiletartikler eller køkkenredskaber i køkkenet. Bogreoleren har interlocking paneler og kræver derfor ikke noget værktøj under samlingen. Det kan endda være sjovt at sætte det sammen.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar