Share kontoret indretning af ReBITA

Aktionskontoret var et usædvanligt projekt udviklet af ReBITA. Kontoret er beliggende i Shibuya, Tokyo, Japan. Bygningen dækker et samlet areal på 3,155,46 kvadratmeter, og den blev afsluttet i januar 2012. Hovedidéen var at skabe et interaktivt design, der ville give brugerne mulighed for at kommunikere ved hjælp af "Share map".

Delekortet består af lamineret printark klistret på stålplader. En vandret stige er fastgjort langs bjælkerne. Delekortet giver brugerne mulighed for at skrive og dele nyttige oplysninger omkring bygningen. Det er en usædvanlig og spændende ide. Dette element er både funktionelt og en måde at vise ting som i en slags udstilling.

MoreINSPIRATION
  • Ungdomsrepublikken Interiørdesign fra en Ældre Atelierbygning
  • Bank Office Interior Design i Belgien
  • Lecor kontorindretning i Sverige

Kontorbygningen har en stor spisestue. Den har en lysegrøn væg, der faktisk er en tavle overflade. Det er endnu en simpel og kreativ måde at dele information på. Ballonen og de pilformede kasser fra væggen er kridtbeholdere, og de er fastgjort til brættet med magnet. Der er også en overflade med flere celler, hver som svarer til en person. Disse celler indeholder den persons billede. Det er en måde at kende hinanden på.

Bygningen indeholder også flere andre fælles faciliteter, såsom et køkken, et vaskerum, et brusebad og et badeværelse. Der er også et bibliotek og et lydtæt teaterlokale, der kan bruges af både indbyggere og kontormedarbejdere. Der er også et tagterrasse og en terrasse med en vidunderlig udsigt over det omkringliggende område. {Fundet på archdaily}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar