Moderne sort og hvid bolig i Holland har en sten udvendig

Udfyldt i 2009 og designet af Oomen Architects, er Sieben Residence et moderne hjem beliggende i Roosendaal, Holland. Selv om det måske ikke ser særligt iøjnefaldende, når man ses fra gaden, er huset helt fantastisk. Det simple grå eksteriør skjuler et smukt interiør dekoreret med sort og hvidt og kun et par små farverige accent detaljer.

Materialerne, farverne og overfladerne udgør en lille palette. Ikke desto mindre er huset langt fra at være kedeligt eller for simpelt. Indretningen er meget fredelig og elegant. De sorte og hvide accenter skaber et klassisk og tidløst look, mens designens enkelhed og de slanke og enkle linjer definerer en moderne stil. Stuen er rummelig med stilfulde grå gulve, hvide vægge og hvide møbler undtagen de to sorte stole placeret foran pejsen.

MoreINSPIRATION
  • Elegant nyindrettet hus i Holland
  • Casa Kopche Residence funktioner Den perfekte indendørs udendørs forbindelse
  • Australian Home Features En Moderne Æstetik Med Edwardian Roots

Pejsen er en meget flot funktion. Det tilføjer varme til en ellers stærk indretning. Spisepladsen støder op til stuen på den anden side af pejsvæggen. Stolene matcher bordet og danner et meget smukt sæt. Køkkenet er stort og udstyret med alt man kunne få brug for. Det har også et simpelt og smukt design med en hvid ø, en stangforlængelse med træstole og matchende døre til de indbyggede skabe. Huset tilbyder også smukke udendørs arealer, herunder en stor pool og et afslappende opholdsstue.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar