The Skive skærebræt af Jonathan Fundudis & David Holgreaves

I skærebrættet er der ikke meget at sige. De ser stort set alle de samme ud, og de eneste variationer er relateret til farve, størrelse eller materiale. Men selv den mindste forbedring kan vise sig at være ekstraordinær. Det har aldrig været klarere. Bare kig på skære skærebrættet. Skære skærebrættet er designet af Jonathan Fundudis & David Holgreaves, og det er ikke så meget forskelligt fra en almindelig skærebræt.

Innovationen hviler i sin form. Ved blot at fjerne to spejlede kileformer fra begge sider af brættet blev dets funktionalitet stærkt forbedret. Dette ændrer dybest set alt. Den nye form gør det muligt for brugeren nemt at løfte brættet og få bedre greb takket være den manglende del. Ikke kun det, men skiverne kan meget lettere og sikkert trækkes i kun én bevægelse.

MoreINSPIRATION
  • 29 Quirky Designs, der Reinvent Skærebrættet
  • Dualit Vario 4-skive brødrister
  • Gamle gård med en blanding af vintage og forkant

Den manglende del efterlader en kant bagved, og dette forhindrer, at skiverne krydsede falder fra brættet. Designet er enkelt og visuelt tiltalende, og det gør det muligt at skære skærebrættet let ind i ethvert køkkenmiljø. Denne gang kom ændringerne ikke i form af valg af materiale eller farve, da skærebrættet er lavet af træ, det mest anvendte materiale til denne type produkt, og det har en naturlig farve.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar