Sma Vask vandhane konceptet af Su Jian Xiong

Vi lever i en verden, der hele tiden skifter og udvikler sig. Vi er omgivet af teknologi, og vi glemmer nogle gange, at det ikke altid var sådan. Vi tilføjer nu elektronik til vores hverdag, vi har digitale styringer til badekar og brusere, og vi nyder alt, der gør vores liv lettere. I denne sag virker det kun naturligt at også have et digitaliseret vandhane.

Dette er Sma Wash, et smart vandhane med et meget unikt design. Det blev designet af Su Jian Xiong, og det introducerer et helt nyt koncept om dagliglivets udseende. Denne digitaliserede kran dispenser sæbe og vand på en meget interessant og original måde. Vandet blæser ud og får en smuk blå farve. Denne nuværende tendens, der tilføjer en teknologisk side til alt, hvad vi bruger, har begge aspekter. På den ene side er det en indikator på fremskridtet menneskelig art, og den enorme forskel mellem den måde, som folk plejede at leve for et par årtier siden og den måde, vi lever nu på. På den anden side er det i dette særlige tilfælde et skridt fremad med hensyn til ud hygiejne.

MoreINSPIRATION
  • Blanco Master Gourmet Vandhane
  • Igennem kranen spænder af ABM
  • Grasiøs køkkenkran fra Brizo

Denne unikke digitaliserede vandhaner, der ikke kun giver vand på en meget interessant måde, men også et futuristisk design. Touchscreenen og det automatiske system gør det til en meget moderne skabelse, som helt sikkert bliver en smuk tilføjelse i moderne køkkener og badeværelser, der ejes af gadgetelskere. {Found on yankodesign}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar