Den spektakulære Banyan Tree Bangkok Resort i Thailand

Banyan Tree Bangkok er et kendt og eksklusivt hotel beliggende i Thailand. Det er et luksuriøst rejsemål med sofistikerede decors og spektakulære udsigter, elementer, der gør dette sted mindeværdige og dets gæster ivrige efter at revidere. Hotellet er en urban oase for alle dem der søger ro, afslapning, men også sjov og glæde.

Udvej tilbyder et unikt udvalg af restauranter, herunder Vertigo Grill & Moon Bar. Gæsterne kan også besøge feriestedets spa for en foryngende oplevelse. Alle disse faciliteter tilbyder også panoramaudsigt over byen. Selvfølgelig er hotellet det mest imponerende. Det tilbyder 327 luksuriøse værelser og suiter. De har moderne asiatisk inspirerede indretningsdesign, de har alle air-condition, telefon, tv, internetadgang, te og kaffe faciliteter, badekar og bruser.

MoreINSPIRATION
  • Det mesmeriserende hav og bjergudsigt af Banyan Tree Ungasan Bali Resort
  • Det luksuriøse Banyan Tree gemmested i Seychellerne
  • Det luksuriøse Conrad Koh Samui Resort i Thailand

Der er flere typer værelser at vælge imellem. For eksempel er deluxe-værelserne på 48 kvadratmeter, gulv til loft-vinduer, rummelig stue og udsigt over byen eller floden. De førende suiter er udstyret med morgenmadsrettigheder og internetforbrug.

Banyan Tree Club Rooms tilbyder adgang til clubloungen og har et regnbruser. Det forlader suiterne med 1 soveværelse, der måler 97 kvadratmeter. De har rummelig stue og spisestue, et tekøkken og et soveværelse. De tilbyder også adgang til klubben lounge. Hotellet tilbyder også to værelses suiter til de interesserede. Banyan Tree Bangkok er en vidunderlig og romantisk destination, perfekt til alle, der vil opleve noget anderledes og unikt

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar