Det pragtfuldt redesignede Macalister Mansion i Malaysia

Macalister Mansion ligger i Penang, Malaysia. Det kan virke moderne nu, men det er faktisk en 100-årig struktur. For nylig er det blevet helt omdesignet. Det var et projekt udviklet af Singapore-baserede designministeriet. Men det var ikke kun designet, der ændrede sig. Mansionet ændrede også sin funktion og blev omdannet til et hotel.

Det gik fra gammelt til nutidigt og fra privat til offentligt. Men selvom indretningen er meget moderne, bevarer ydersiden af ​​Macalister Mansion stadig nogle af de tidligere symboler. Dens arkitektur blev gennemgået alvorlige ændringer, men selv efter det er nogle af de oprindelige funktioner stadig synlige og kan beundres.

Interiøret i dette nyligt omdannede hotel er fuld af overraskelser. Det er svært at sige, om der er en enkelt stil og indflydelse, der koordinerer hele indretningen siden hvert værelse og hvert rum er unikt. Men lad os tage værelserne en efter en og se hvad der gør dem specielle. Der er flere soveværelser, soveværelse suiter og åbne planer. De er alle unikke, men de deler også alle sammen en meget ren, enkel, moderne og elegant indretning og design.

MoreINSPIRATION
  • Udsøgte Hollywood Mansion Captures Den maleriske udsigt over byen
  • Seven-værelses palæ i Punta del Este til salg
  • The Redesigned Caro Hotel af Francesc Rifé Studio

I tilfælde af suiter med både soveværelse og stue eller soveværelse og badeværelse, er disse rum normalt adskilt af glasvægge. Det er en måde at anerkende, at der er en adskillelse mellem disse rum, men også at det er en symbolsk adskillelse. For dem der foretrækker et intimt spiseplads er der et lille, men meget smukt værelse med et enkelt spisebord. Her er indretningen enkel, elegant, smuk og baseret på nuancer af hvid og blå.

Der er også en separat, større spisestue. Dette værelse er også unikt. Det er en slags kunstig, moderne repræsentation af en indretning, der er et sted imellem naturligt og kunstigt. Her er væggene, gulvet og møblerne alle hvide og lyseblå blev brugt som en komplementær farve med blot et strejf af pastelrosa.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar