The Straw Bale Cafe Indretningsdesign i Holme Lacy

Dette er Straw Bale Café, et imponerende projekt udviklet af Hewitt Studios LLP. Det er beliggende i Holme Lacy, Herefordshire, UK, og det blev afsluttet i 2010. Hele projektet kostede 180.000 £ og involverede Integral Engineering Design, Hicks Titley Partnership, og det blev designet til Herefordshire College of Technology.

Projektet omfatter en 100 pladser café, et renoveret køkken og en terrasse. Det var ikke designet som en almindelig café, men som et læringshjælp i miljøvenligt miljø. Caféen blev bygget ved hjælp af præfabrikerede bygningselementer for at minimere forstyrrende værker på stedet. Faktisk blev bygningsstrukturen præfabrikeret i en nærliggende laden. Bygningen blev også designet til at blive demonteret efter 15 år, og på det tidspunkt vil de fleste komponenter blive genbrugt og genanvendt.

MoreINSPIRATION
  • Café Liberty Interior Design af SHH
  • 10 Straw-bale homes - et miljøvenligt alternativ til at udforske
  • Elegant og naturlig Graffiti Cafe indretning

Dette er også et energieffektivt projekt. Bygningen er stærkt isoleret og naturligt ventileret og dagslys. Det genererer også op til 6 kW som følge af brug af solcellepaneler og en vindmølle. Det blev også bygget ved hjælp af lokale materialer som cedertræ til beklædningen og økologisk halm fra College-ejendommen. Caféen har et modulært design, og det mest usædvanlige ved det er, at det kan demonteres i slutningen af ​​dets brugstid, og komponenten kan genbruges. Dette er en vigtig detalje, fordi kollegiet har langsigtede planer for ombygning af campus i løbet af de næste 10-20 år. {Fundet på archdaily}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar