Den fantastiske 200 Chambers Penthouse beliggende i New York City

Hver dag kommer vi på tværs af masser af smukke huse og stilfulde interiørdesigner, og det er svært at sammenligne dem, når de er alle så charmerende. Men nogle er tydeligt udsøgte og har ingen sammenligningsperiode. Denne vidunderlige bolig er et af disse huse. Dette er 200 Chambers Penthouse. Det er beliggende i New York City, USA, og det blev designet og bygget af Incorporated Architecture & Design.

Designet til en europæisk gentleman, der tilbringer hans fald i New York, er denne spektakulære bolig mere end blot et almindeligt hjem. Det er en erklæring struktur, der lader dig se, hvordan stilfuldt og smukt indretning kan få. Huset imponerer ikke med dets overdådighed eller rigdom. Faktisk er det et simpelt hjem præget af et moderne design.

MoreINSPIRATION
  • En imponerende New York penthouse med et luksuriøst interiør
  • One Arts Plaza Penthouse Beliggende i Dallas Texas
  • Luksuriøs penthouse i New York

The 200 Chambers Penthouse blev designet i 2006 og projektet kostede $ 2.200.000. Klienten ønskede, at dette var hans pied-a-terre for når han kommer i New York i løbet af efteråret. Han bad om, at designet var simpelt, stilfuldt og fleksibelt for at give residensen mulighed for at tjene både som et rum, hvor han kan arbejde og hvor han kan tilbringe tid sammen med venner og familie.

Arkitekterne designet det med en privat suite og med et stort underholdningsområde. Derudover har boligen også to soveværelser til gæster. Farvepaletten til indretningen er tilbageholdenhed, men den er også rig og indeholder både neutrale og livlige nuancer. Indretningen er en kombination af kalksten, mahogni, guldblad, hvid marmor, bronze og rustfrit stål. Den 4000 kvadratmeter bopæl var indrettet med både moderne og antikke stykker, der er indsamlet fra hele verden. Alligevel gør de to stilarter ikke kontrast eller sammenstød, men kombinerer det harmonisk. I hvert værelse er der et slående kontaktpunkt, enten i form af kunst, væggen, tilbehør eller skulpturelle former og designs.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar