Den stilfulde Noir vedhængslampe

Dette er Noir-vedhængslampen. Det er et stilfuldt og minimalistisk tilbehør med en slank form. De overordnede dimensioner af noir-vedhængslampen er 16 "dia.x19" H. Det kan købes til en pris af 202.02 EUR. Det er ikke meget ofte, at du får sort lys. Normalt er lamper og vedhæng forbundet med lysstyrke. I dette tilfælde er det næsten en oxymoronisk blanding.

Noir-vedhængslampen, som navnet antyder, er sort. Det har et design der minder om en tåre. Det er et meget almindeligt valg, især når det kommer til vedhængslamper. Det er en form, der passer dem godt. Noir vedhængslampen er et håndlavet stykke. Det er et meget simpelt og kunstnerisk element, der ligner en skulptur. Lampen kaster et dramatisk lys fra den pulverlakerede matte black metal shade. Skyggen har et hvidt interiør, så det er ikke helt sort.

MoreINSPIRATION
  • Ash Pendant Lamp af Tom RAFFIELD
  • Stilfuld krystal vedhængslampe
  • Areaware Icosa Vedhæng Lampe

Vedhænget er faktisk et eklektisk element. Lampeskærmen er moderne, men den massive bøg trædæksel tilføjer et strejf af industrialisme. Den naturlige finish og kornet bidrager også til dette kontrast men smukke udseende. Noir-vedhængslampen er lavet med matte sort pulverlakeret jern og aluminium til skyggen. Det har en højglans pulverlakeret indvendig og massiv bøg træhætte. Vedhænget kommer med en 102 "snor. Baldakinet måler 6 "dia.x0.75" H. En dæmpelig pære med simmerkontakt anbefales. Lampen er lavet i Indien.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar